Kam nevojë për ndihmë?Na kontaktoni
 Bom

Rreth Nesh

Historia jonë

Themeluar në vitin 2001, ne jemi një lider i industrisë me cilësi të përqendruar në furnizimin me komponentë elektronikë të vështirë për tu gjetur, me kohë të gjatë, në fund të jetës (EOL) dhe të vjetëruara. Departamenti ynë i sigurimit të cilësisë dhe laboratori në shtëpi janë njohur si një nga udhëheqësit e industrisë për programin tonë të zbutjes së falsifikuar. Procesi i inspektimit që ndjekim për të gjithë produktet bazohet në standardet aktuale të industrisë.

Duke punuar në industrinë e pavarur të komponentëve elektronikë për vite me radhë, CEO ynë - JC Lee realizoi që shumë shpërndarës të pavarur kujdeseshin më shumë për vijën fundore sesa cilësinë e përbërësit ose kënaqësinë e klientit. Në vitin 2000, JC Lee pa nevojën e menjëhershme për një furnizues të pavarur të drejtuar nga klienti dhe përmes vizionit, ai krijoi një distributor i cili mund të përqendrohej në nevojat e klientëve duke vendosur më parë cilësinë dhe kënaqësinë e klientit. Pas disa vitesh shpërndarje të një fushe të vogël përbërësish, JC Lee zgjeroi linjën tonë të produkteve dhe filloi të furnizonte, duke furnizuar dhe shpërndarë qindra përbërës për klientët në të gjithë botën.

Profili i Kompanisë

Ne jemi një distributor i pavarur i komponentëve elektronikë, i cili është i përkushtuar për integrimin e shërbimeve të shpërndarjes së komponentëve elektronikë të markave të njohura në botë. Themeluar në nëntor 2010, me seli në Hong Kong. Ne gjithashtu kemi depo logjistike në Hong Kong dhe Tai Wan.

Kompania jonë karakterizohet nga një ekip elitar me cilësi të lartë dhe biznesi i kompanisë tonë ka shpërndarë më shumë se 30 vende në të gjitha rajonet e botës. Kanali në rrjedhën e sipërme është i pasur me prodhues origjinal dhe agjentë të autorizuar. Kanalet në rrjedhën e poshtme kanë burime spot, gjë që bën të mundur ndarjen e informacionit të inventarit dhe ne mbajmë informacionin më të fundit dhe më të vlefshëm të tregut.

Produktet dhe shërbimet tona përfshijnë në të gjitha fushat e industrisë elektronike, përfshirë ushtrinë, automjetin, mjekësinë, elektronikën e konsumit, kontrollin industrial, internetin e gjërave, energjinë e re dhe komunikimet, etj. Ne mund të sigurojmë shërbime për klientët në të gjitha fushat, të tilla si shpërndarje inteligjente, zvogëlim i kostos, këshillim i shërbimit të kërkesës, menaxhim i cilësisë, konsultim i informacionit mbi tregun e shpejtë, shërbime integrimi dhe riciklim i inventarit.

Me parimin e \"zhvillimit të bazuar në integritet, në qendër të klientit, të orientuar drejt cilësisë, të orientuar drejt çmimit, drejtuar nga shërbimi\", ne do të bëjmë çmos për t'u siguruar klientëve tanë produktet dhe shërbimet më të mira.

Ne do të vazhdojmë të përmirësojmë rrjetin e shitjeve të kompanisë në të gjithë botën, për të krijuar një vlerë reale dhe të qëndrueshme për klientët dhe për të krijuar mundësi për punonjësit, të cilat mund t'i ndihmojnë ata të zhvillohen vazhdimisht. Ne sinqerisht shpresojmë se mund të jemi partneri juaj më i mirë në shpërndarjen e përbërësve!